Pravni uvjeti korištenja portala

• Pristup ovoj web stranici i podacima sadržanim na njoj podložni su niže navedenim uvjetima i odredbama. Nastavite li ih dalje koristiti, smatrat će se da ste pristali na predmetne pravne uvjete.

• Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnim za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internet stranice www.europlantaze.com. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetne  internet stranice www.europlantaze.com ili u vezi sa njom.

• Sve informacije dostupne na internet stranici www.europlantaze.com  isključivo su informativnog karaktera, isključivo za osobnu upotrebu. Bez prethodne pismene dozvole vlasnika internet stranici www.europlantaze.com, NE SMIJU se obrađivati, arhivirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne i/ili analitičke svrhe ili distribuirati trećim osobama. Istovremeno korisnik pristaje na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internet stranice www.europlantaze.com pojedinačnih elemenata internet stranica, dizajna logotipa, bez izričitog pismenog odobrenja internet stranici www.europlantaze.com.  U slučaju kršenja navedenog poduzet će se sve pravne aktivnosti za zaštitu interesa vlasnika sadržaja www.europlantaze.com.

• Informacije objavljuje na www.europlantaze.com smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, vlasnik stranice www.europlantaze.com ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na www.europlantaze.com.

• Informacije dostupne na www.europlantaze.com ne smiju se smatrati temeljem za donošenje osobnih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

• Do zakonom predviđenih ograničenja, vlasnik stranice www.europlantaze.com neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija dostupnih na www.europlantaze.com.

• Korisnicima web stranice www.europlantaze.com je dozvoljeno postaviti link na ovaj portal, pod uvjetom da se portal otvori u zasebnom prozoru i ne kao sastavni dio treće stranice.

• Podaci i informacije objavljene na  www.europlantaze.com se mogu u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti.

• Ovi pravni uvjeti podložni su izmjenama i važećim se smatraju oni trenutno izloženi na www.europlantaze.com

• Zadržavaju se i prava koja nisu izrijekom navedena.

Eko Proizvodnja

budimo u kontaktu

Trg 2, HR-31223, Brođanci, Croatia
MB: 1879715, OIB: 59170148274
www.europlantaze.com

Nazovi Nas: +385 31 676 008

Europlantaže